Joukkueemme palkitut pelaajat
Julkaistu: 14.05.2023 22.02

Joukkueemme palkitut pelaajat

Noormarkun Koitoin salibandyjaoston päästöjuhlassa la 13.5.23, palkittiin P10 joukkueesta seuraavat pelaajat:

TSEMPPARIPELAAJA Juuso Katajisto
Pelaaja on meidän joukkueen yksi aktiviisimmin harjoitelleista. Auttaa joukkuetta pelipaikassa kuin pelipaikassa ja omaa hyvän puolustusasenteen.

SISU PELAAJA Viljo Alenius
Taistelee pallot sisukkaasti loppuun asti, niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Ei lannistu alivoimatilanteissakaan vaan on silloinkin joukkueen vahvana lenkkinä. On aktiivinen harjoittelija ja tekee innokkaasti kaikki harjoitteet.

KEHITTYNEIN PELAAJA Peetu Pösö
Pelaaja omaa hyvää pelisilmää. Pallonhallinta kehittynyt hyvin ja maalissakin tykkää harjoitella. Peleissä onnistui löytämään hienosti pelipaikkansa tehden myös monta maalia.

VUODEN PELAAJA Roni Hietaoja
Pelaaja omaa hienon asenteen auttaa joukkuetta, tilanteessa kuin tilanteessa. On ollut joukkueessa jo monta vuotta. Hoitanut pelaajaroolit ja myös maalivahdin hommat hyvällä pelisilmällä.

VALMENNUKSEN VALINTA Aleksi Rintala
Valmennus halusi antaa pelaajalle erikoismaininnan monen vuoden aktiivisesta harjoittelusta. Hyvästä käytöksestä, niin valmentajia kuin muita joukkuekavereita kohtaan. Omaa innokkuutta, taistelutahtoa ja aktiivisuutta aina niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

Kuvassa vasemmalta: Viljo Alenius, Peetu Pösö, Juuso Katajisto, Aleksi Rintala ja Roni Hietaoja. Kuvan otti Senja Inberg.