Jalkapallo

Jalkapallo on mukava harrastus ja sisältää paljon kaikille tärkeää liikuntaa. Jalkapallo on myös helppo oppia, kuka tahansa osaa juosta ja potkaista. Kuitenkin jalkapallon hienouksissa on opittavaa koko elämäksi. Joukkueissamme on selkeä pelaajapolku aina pienimmistä aikuisiin saakka. Jokaisessa joukkueessa toimii hyvät valmentajat ja ohjatun valmennuksen avulla pelaajien kehitys on hyvä ja yksilötkin huomioonottavaa. Koiton jalkapallossa pyritään pelaamaan paljon ja Koitossa noudatetaan Kaikki Pelaa -ohjelmaa, jossa annetaan kaikille peliaikaa.

Joukkueisiimme mahtuu uusia pelaajia. Pyydä kaverisikin mukaan.

Jalkapallojoukkueessa tutustut myös uusiin kavereihin, opit toimimaan yhdessä muiden kanssa ja kuntosi paranee. Tietokoneella ja pleikkarilla pelaaminen vähentää liikkumista, siksi on tärkeää pelata jalkapalloa.

Mene kohtaan Joukkueet ja valitse syntymävuottasi vastaava joukkue. Joukkueen sivuilta löydät tietoa joukkueesta, toimintaan osallistumisesta, tapahtumia ja uutisia.

Ensimmäinen asia on jättää yhteystietosi ja/tai katsoa harjoitusajat sekä ilmestyä mukaan harjoituksiin. Valmentajat ja joukkueenjohtaja auttavat sieltä eteenpäin.

Perustamme uusia ikäkausijoukkueita aina, kun niihin löytyy toimihenkilöt

Käytännössä tämä tarkoittaa siis ohjaajaa/valmentajaa sekä yhteyshlöä/joukkueenjohtajaa. Ota yhteyttä, me tarjoamme välineet ja koulutuksen.