Salibandy

Salibandyn kasvanut merkitys ja suosio ohjaa myös urheiluseurojen toimintaa. Noormarkun Koitto pyrkii järjestämään selkeät puitteet lajitoiminnalle osoittamalla tilat ja ohjatun tuen lajista kiinnostuneille. Tarkoituksena on aloittaa lajitoiminta harrastusperiaatteella, mutta mikäli ilmenee tarvetta kilpailutoiminnan järjestämiseksi, pyritään sellaistakin järjestämään.

Salibandytoiminta Koitossa alkoi vuonna 2012 ja 6.1.2014 perustettiin varsinainen salibandyjaosto.

Syksyisin perustetut uudet juniorijoukkueet parantavat vuosittain mahdollisuuttamme tarjota salibandytoimintaa lähes kaikenikäisille nuorille, niin pojille kuin tytöillekin.

Joukkueita on nyt jo kuusi. Aikuisten joukkue pelaa miesten 5. divisioonaa, nuoremmat länsi-rannikon haastajasarjoja ja säbäkipinä-kortteliliigaa.

Kaikkiin ryhmiin saa tulla mukaan vaikka kesken kauden, joukkueissa on aina tilaa niin pelaajille kuin toimihenkilöillekin. Ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöön, kun tarvitset lisätietoja.

Tervetuloa mukaan toimintaan vetäjäksi tai harrastajaksi! Kaikille pyrimme löytämään mahdollisuuden harrastaa omalla tasollaan matalan kynnyksen salibandyjoukkueissa!