KOITON SALIBANDY P11 JOUKKUE ALOITTI KAUTENSA TURNAUKSELLA
Julkaistu: 07.08.2023 21.52

KOITON SALIBANDY P11 JOUKKUE ALOITTI KAUTENSA TURNAUKSELLA

Noormarkun Koiton salibandy P11 joukkueen pojat aloittivat kautensa turnauksella Rauman Salba Cupissa 5.8.23. Keväällä valmennusryhmä innokkaana joukkueen jo sinne ilmoitti ja ennen turnausta totesimme, että kaikki vastustajat ovatkin ylemmän haastajatason porukkaa, kun me pelaamme alempaa haastajasarjaa. Kahdet pikku salin harjoitukset ehdittiin ennen turnausta pelaajien kanssa pitämään. Jalkapallon ansiosta tiedettiin, että pelaajien kunto on huipussaan, mutta kesällä mailan kanssa monetkaan eivät olleet pelailleet.

Ensimmäinen peli oli Rauman Salba P10 joukkuetta vastaan. Joukkueellemme tärkeä aloitusmaali vajaassa minuutissa, sai hyvän tsempin ja tuloksena tasapeli 5-5.

Toinen peli pelattiinkin sitten koko turnauksen voittanutta joukkuetta Rauman Salba P11 vastaan. Pelaajat taisteli loistavasti ja vaikka maalierosta johtuva turhautuminenkin näkyi jo lopussa, niin yhteishenki pysyi loppuun asti. Tuloksena 11-4 Salballe.

Tauon jälkeen pelattiin Uudestakaupungista tullutta NyStars P11 joukkuetta vastaan. Tasaväkistä vääntöä ja maalipaikkoja monella, mutta peli NyStarsille 8-4.

Pitkä turnauspäivä alkoi jo vähän painaa, mutta hienosti pelaajat jaksoivat stempata vielä viimeiseen peliin ja kannustuksen siivittäminä pelasivat ihan hurmoksessa. Välillä oltiin kolmen maalin johtoasemassakin, mutta tiukka tappio viime minuuteilla Espoosta tulleelle Westend Indians P11 joukkueelle 9-7. Indians sijoittui turnauksen kakkoseksi, joten huippu suoritus meidän joukkueelta.

Turnauksessa nähtiin myös hienoa seurarajojen ulkopuolista kannustamista, kun meidän joukkue kannusti Salba P10 heidän pelatessa, niin hekin tulivat meitä kannustamaan. Myös meidän joukkueen vanhempien kannustus sai Espoolaisten äänitorvenkin kalpenemaan.

Hieno turnauspäivä takana ja tästä on hyvä jatkaa syksyn harjoituksiin ja sarjapeleihin.

Kuvassa takarivissä vasemmalta valmentajat Jaana Lehto, Heli Kangasniemi ja Heikki Pösö
Pelaajat takarivistä vasemmalta Peetu Pösö, Aleksi Rintala, Viljo Alenius, Roni Hietaoja, Roni Minkkinen, Luukas Lönnberg, Leevi Järvenpää
Keskirivi Matias Jaakkola, Pyry Pösö, Olavi Kangasniemi ja Lauri Latva
Edessä Tuukka Yli-Anttila
Kuvan otti Sanna Jaakkola